Angajari Videochat Bucurest
ONE Agency

Vrei un job bine platit? Vrei siguranta si confidentialitate?
ONE Agency - Studio Videochat Bucuresti
0799 779 283

Succes in videochat

La ONE Agency, succesul este garantat, iar castigurile sunt foarte mari pentru modelele care lucreaza la acest studio videochat si vor sa devina cele mai bune in domeniu. Suntem o echipa care este mereu alaturi de toti membrii ei. Noi avem grija de toti angajatii si le cream conditiile perfecte pentru ca ei sa lucreze cu drag aici, intr-un studio videochat performant.

Noi punem pret pe frumusetea ta si te invatam cum sa castigi multi bani datorita inteligentei tale, felului cum stii sa interactionezi cu barbatii din strainatate in mediul online, precum si datorita capacitatii tale de a comunica eficient cu oricine.

La ONE Agency vei gasi o echipa tanara, cu experienta in domeniul videochatului. Ne bazam pe profesionalism si seriozitate. Oferim conditii de lux, siguranta si intimitate, pentru ca fiecare model de videochat sa vina cu placere la studio.

ONE Agency

Angajari videochat Bucuresti


Daca esti interesata sa vii la un interviu sa afli mai multe despre videochat sau despre studioul de videochat ONE Agency te asteptam pentru a iti oferi toate detaliile si conditiile pentru a lucra la noi in studio. Un interviu este doar o discutie deschisa si nu impica nimic din partea ta!
CONTACTATI-NE

adresa Adresa: Bld. Dimitrie Cantemir, nr 2


telefon Telefon: 0799 779 283


whatsapp WhatsApp: 0799 779 283


facebook Facebook: ONE Agency Bucuresti


messenger Messenger: ONE Agency Bucuresti


instagram Instagram: ONE Agency Bucuresti

0799 779 283

Castiguri videochat

Castigurile sunt motivul principal pentru care alegem un job in videochat.

Cat se castiga din videochat? Un model poate castiga intre 500$-5.000$. Diferenta atat de mare intre venituri depinde doar de implicarea fiecareia. La ONE Agency venitul mediu lunar este peste 1.000 $. Echipa ONE Agency sustine fiecare model in parte pentru cresterea incasarilor lunare. Altfel spus, toate modelele care au avut ambitia, seriozitatea si rabdarea sa colaboreze cu noi au reusit sa ajunga la performantele mult dorite.

Suportul oferit de un studio profesional explica diferenta dintre veniturile mici ale modelelor care lucreaza singure de acasa si veniturile mari obtinute in domeniul videochatului. Ai sansa de a castiga intr-o luna cat castiga unii oameni intr-un an.

Increderea, ambitia si perseverenta intotdeauna vor fi pasii principali spre succes. Atitudinea din fata camerei conteaza foarte multe. O persoana vesela, cu zambetul pe buze, plina de optimism, dar si ambitioasa si motivata,va reusi intotdeauna.

0799 779 283

Plata videochat

Plata in studioul de videochat ONE Agency se face bilunar pe 10 si 25 ale fiecarei lunii, la cursul valutar din ziua respectiva. Optional se poate efectua si plata zilnica!

Studio Videochat Bucuresti

Angajari
Videochat

Open chat