Comisioane si Bonusuri
ONE Agency

Vrei un job bine platit? Vrei siguranta si confidentialitate?
ONE Agency - Studio Videochat Bucuresti
0799 779 283

Angajari Videochat Bucuresti

Videochatul este un job care iti ofera o flexibilitate in viata ta, ai posibilitatea de a-ti face singura programul. Vei avea timp atat pentru facultate cat si pentru iesiri in oras sau pentru tine in general. Stabilirea limitelor desfasurarii acestei activitati depinde si ramane la atitudinea ta. Pe langa conditiile legale in care iti vei desfasura activitatea, te asiguram ca vei avea parte de discretie totala.

Daca esti o persoana serioasa, ambitioasa si cu dorinta de a face performanta in videochat vei reusi sa te bucuri de venituri lunare substantiale, prin care sa-ti permiti toate lucrurile la care ai visat.

CONTACTATI-NE

adresa Adresa: Bld. Dimitrie Cantemir, nr 2


telefon Telefon: 0799 779 283


whatsapp WhatsApp: 0799 779 283


facebook Facebook: ONE Agency Bucuresti


messenger Messenger: ONE Agency Bucuresti


instagram Instagram: ONE Agency Bucuresti

ONE Agency

Comisioane si bonusuri

Bonus de week-end

Oferim un bonus de 50$ pentru modelele de videochat care lucreaza in week-end

Bonus de angajare

Oferim un bonus de 100$ pentru toate modelele de videochat care se incep o colaborare cu ONE Agency

Plata la zi

Pentru modelele noi oferim plata la zi. Vino la un interviu sa aflii cum poti opta pentru a fi platita in fiecare zi

Bonus Beauty

Dupa prima luna de colaborare iti oferim un voucher de 100$ pentru diferite proceduri cosmetice: solar, masaj, spa...

Procente progresive

Ne place sa ne motivam modelele printr-un sistem de comisioane progresive, poti avea un comision in videochat de pana la 80%

Ore online

ONE Agency recompenseaza modelele care petrec mai mult timp online cu procente mai mari din incasari.

0799 779 283

Studio Videochat Bucuresti

Videochatul este un domeniu aflat in plina dezvoltare. Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara, dinamica si profesionista, alege sa colaborezi cu ONE Agency - Studio Videochat Bucuresti, poti ajunge si tu un model de videochat de success care poate sa castige peste 5000 € in fiecare luna.

Alegand un job in studioul nostru, ai certitudinea ca vei colabora cu un studio profesionist, vei avea decoruri de lux, calculatoare performante, lumini de studio speciale, o echipa devotata.

0799 779 283

Testimoniale Videochat

 • Lorena
  „ONE Agency est un studio de videochat foarte bine organizat, pana la cele mai mici detalii. Echipa care lucreaza aici se dedica 100% videochatului. ”
  Lorena
 • Lavinia
  „Sunt foarte multumita de colaborare cu ONE Agency si de veniturile mele. Recomand acest job tuturor celor care isi doresc o viata mai buna.”
  Lavinia
 • Laura
  „Aveam nevoie de bani si de un program care sa imi permita sa lucrez part-time, sa pot ajunge si la facultate, iar angajandu-ma la ONE Agency am reusit sa duc totul la bun sfarsit ai sa imi cumpar si masina mult visata.”
  Laura
 • Lola
  „Primul meu job a fost de model videochat si nu as renunta sub nicio forma la acest job cel putin in urmatorii 3 ani. Castigurile sunt mari, atmosfera este foarte relaxanta si prietenoasa. ONE Agency este un studio de videochat de nota 10. De ce sa schimb un loc de munca bun si profitabil? ”
  Lola
Studio Videochat Bucuresti

Comisioane si Bonusuri
Videochat

Open chat