Despre Videochat
Studio Videochat Bucuresti

Vrei un job bine platit? Vrei siguranta si confidentialitate?
ONE Agency - Studio Videochat Bucuresti
0799 779 283

Videochat Bucuresti

Activitatea in videochat inseamna sa iti placa sa discuti, sa intretii conversatii lungi si placute cu membrii. Totul porneste insa de la tine, iti recomandam sa investesti in tine, sa fii ingrijita, sa fii tu la potentialul maxim, sa fii feminina. Nu inseamna sa exagerezi, sa te machiezi strident, ci sa investesti in tine si sa devii o versiune mai buna a ta.

Poate nu te consideri potrivita pentru a lucra ca model de videochat deoarece nu ai experienta. Experienta nu este cea pe care noi o cautam, asta o capeti in timp, iar noi suntem mereu aici pentru a te incuraja si ajuta spre o cariera in videochat. Daca esti dornica sa experimentezi lucuri noi te asteptam la un interviu de angajare. Vei cunoaste oameni noi, vei comunica pe diverse teme si, nu in ultimul rand, vei invata sa te apreciezi si sa ai mai multa incredere in propria-ti persoana.

Videochatul reprezinta un stil de munca libertin care ofera control total modelului. Libertatea de alegere a programului, a discutiilor si a modului de interactionare cu membrii sunt din nou niste avantaje pe care aceasta industrie le ofera.

Comisioane progresive

Performanta in videochat se obtine prin munca si devotament, din acest motiv am pus la punct un sistem de comisioane progresiv, creat special sa te motiveze si sa castigi mai mult in fiecare luna

Promovare online

ONE Agency are o echipa de traineri specializati in promovarea online, suntem alaturi de tine de la inceputul colaborarii noastre si te ajutam cu sfaturi si dispunem de o retea foarte bine organizata.

Masina ta

Vrei o masina noua? ONE Agency te ajuta sa o achizitionezi mult mai rapid, te ajutam cu un credit, leasing, adic asuntem alaturi de tine si pregatiti sa iti sarim in ajutor. Vino la un interviu si poti afla mai multe detalii

Schimbare de look

Echipa de la ONE Agency te va ajuta cu sfaturi legate de make-up, hairstyle. Daca doresti sa te transformi, indiferent daca este vorba de sani, buze etc, ONE Agency este partener cu cele mai bune clinici de infrumusetare.

ONE Agency

Beneficii videochat

Program flexibil

La ONE Agency, programul este flexibil, organizat in ture de zi si de noapte si cumuleaza, de obicei, opt ore de lucru pe zi, in cinci zile pe saptamana. Modelele au insa libertatea de a alege cand si cum isi doresc sa acumuleze aceste ore – iar cu cat sunt mai multe, cu atat castigurile sunt mai mari.

Castiguri mari

Un model de videochat care colaboreaza cu ONE Agency poate castiga, in medie, intre 1000 si 5000 de dolari pe luna, in functie de performanta. Un model entuziast, ambitios si serioas poate castiga 1000 de dolari chiar din prima luna, iar castigurile pot fi mult mai mari cu timpul, prin rabdare, perseverenta si munca.

Job legal

ONE Agency este un studio de videochat legal din Bucuresti care ofera cele mai bune conditii de angajare. Te asteptam la o discutie in studioul nostru unde iti vom oferi toate raspunsurile la intrebarile tale legate de videochat sau de legalitate videochat.

Suport non stop

Un model de videochat carismatic, sociabil, plin de viata si determinare are sanse mari sa castige sume fabuloase de bani lucrand in videochat. Aceste sanse cresc atunci cand in spatele modelului se afla o echipa de specialisti, gata sa il ghideze pas cu pas spre succes.

CONTACTATI-NE

adresa Adresa: Bld. Dimitrie Cantemir, nr 2


telefon Telefon: 0799 779 283


whatsapp WhatsApp: 0799 779 283


facebook Facebook: ONE Agency Bucuresti


messenger Messenger: ONE Agency Bucuresti


instagram Instagram: ONE Agency Bucuresti

Daca crezi ca e mai bine pentru tine ca persoanele din jur sa nu stie ca lucrezi ca model de videochat, noi iti oferim confidentialitatea si intimitatea de care ai nevoie. Platformele noastre sunt blocate publicului roman, astfel ca nici un utilizator cu IP de Romania nu poate accesa camera ta de chat.

Daca detii cunostinte medii de limba engleza iti va fi si mai usor, iar in timp vei acumula cunostiinte bogate in ceea ce priveste limba engleza.

Chiar daca am mai mentionat pe site-ul nostru, tinem sa reamintim ca munca de model de videochat este 100% legala. Atunci cand te vei alatura echipei noastre, vom intocmi impreuna contractul de colaborare si iti vom prezenta in detaliu avantajele de care te poti bucura alaturi de ONE Agency.

Pentru a cunoaste succesul in videochat, este necesar sa fii perseverenta, sa iti doresti mai mult si sa fii implicata.

Studio Videochat Bucuresti

Despre
Videochat

Open chat